tisdag 25 augusti 2009

Bytespaket i brevlådan

Igår fick jag ett jättefint paket med fina saker fint inpackade i ziplockpåsar. Det var från min ekobyteskompis. Tyvärr vill inte min bärbara HP läsa in bilderna (nån annan som har problem med Ricoh Media Card Reader- funkar varken på hemmadatorn eller jobbdatorn) så ingen bild just nu.
Paketet innehöll i alla fall en virkad servis - helläcker, ett singoallamönster till mig, tyg i form av ekologisk ribbad trikå och en återvunnen gardin. Dessutom handkräm från kompisens hemtrakt. Vem jag har fått allt detta fina ifrån har jag inte kommit på än. Jag surfade runt lite bland bloggarna igår, men ett sorgebesked gjorde att jag inte kände för att sitta vid datorn så min kompis får förbli hemlig en stund. Paketet kom dock som en liten tröst så tack så mycket!

Uppdaterat några minuter senare: Jag fick ett infall och kollade in en blogg som jag tittade på igår, men nu var jag mer alert så visst måste det vara Spenatmamman/Mina pyssliga grejer som har pysslat till mig? Tack så mycket!

Uppdaterat igen:
Lånar bilden från Spenatmamman på paketet jag fick:

(http://minapyssel.wordpress.com/2009/08/27/ekobytet-omgang-tva/)

2 kommentarer:

Spenatmamman sa...

Jag beklagar verkligen att du fick ett tråkigt besked, och visst var det jag som skickade paketet. Ska lägga upp bilder hos mig sen.

Kram!
Spenatmamman/Kajsa

Liza sa...

Stort tack för det fina aket som damp ner idag! Ljuvligt!!! Nu har jag grejjer som symaskinen och fantasin skall få jobba med!

Väskan är helt UNDERBAR!

Stort tack igen!