tisdag 23 februari 2010

Jag råkade visst...


Oj, jag råkade visst trycka på stora köpknappen hos Jnydesign. Dessutom har jag dessa fina elefanter att vänta från Znokdesign samt lite skog från mjukatyger... Johanna Ahlard mfl. designers kommer att göra mig mycket fattig, men GLAD och förhoppningsvis med fina kläder. Det var bara det där att hitta affären som säljer sytid :-D Men så länge isolerar tygerna bra mot vinterkylan utanför. Räcker det som motivering för mina inköp? :-)

3 kommentarer:

Roblin sa...

*skratt*
Jag har också råkat snubbla på knappar lite väl mycket den senaste tiden.

Tack och lov så isolerar ju tyg även mot värmen så argumentet fungerar ju i sommar också :-D

Sandra sa...

Jag har väntat på den där köpknappen. Lyckades rätt bra hålla mig till det jag verkligen ville ha och inte bara bra och ha... *stolt* jobbigt att behöva prioritera när det kommer så mkt fint hela tiden.

RÄVENoRÄKAN sa...

Tack Roblin, då behöver jag inte känna alltför stor stress att hinna sy av allt innan sommaren är här. :-)

Jättebra Sandra, jag hejar på dig! Till mitt försvar så måste jag säga att jag också hållit mig en stund, men kanske inte tillräckligt länge :-) Men du har rätt, nu finns det väldigt mycket fint så det gäller att prioritera. Nu ska jag "bara" köpa lite fordonstyg när nytrycket kommer och sen måste jag låta bli köpknappen. Annars kommer jag inte få plats själv i syvrån...